PERQUÈ FORMAR-NE PART:

Perquè podràs participar i col·laborar en ple dret, en el desenvolupament de tallers, workshops, i altres activitats organitzades conjuntament amb els qui formem A.M.A.D.

Perquè podràs extendre i complementar la teva experiència realitzant pràctiques convingudes amb els centres i empreses amigues d’ A.M.A.D.

Perquè podràs augmentar les teves capacitats i sumar nous coneixements en els nostres cursos, seminaris i conferències especialment dirigides als nous i futurs professionals, tot gaudint d’ un descompte especial per a soci/es, des de el 80% al 100% sobre el preu de cada esdeveniment .

Perquè podràs desenvolupar les teves activitats en LA TEVA ZONA D’ INFLUÈNCIA amb el total recolzament i l’ aval de la nostra associació.

Perquè en definitiva, participaràs directament en el desenvolupament i creixement d’A.M.A.D., en l’ organització dels diversos esdeveniments, i finalment, en el reconeixement i expansió de les TERAPIES CREATIVES O ARTÍSTIQUES.

COM FORMAR-NE PART

Sol·licitant EL FULL D’ INSCRIPCIÓ PER A SOCIS A TRAVÉS D’AQUESTA MATEIXA PÀGINA O A amad.europa@gmail.com, OMPLIR-LA AMB LES DADES PERSONALS, ENVIAR-LA ADJUNTANT-LI UN CURRICULUM VITAE DEL CANDIDAT/A I ABONANT LA QÜOTA ANUAL DE SOCI/A, LA QUAL TÉ UN VALOR DE 40 €

UN COP COMPLERTS AQUESTS PASSOS PASSARÀS A SER SOCI D’ A.M.A.D.